Coaching, wat kan het je opleveren?

Mijn stijl van coaching is: wat gaat goed, wat kan beter? Dat betekent niet dat ik niet kritisch ben. Ik kan met je/jullie sparren, je/jullie een spiegel voor houden; we zoeken samen naar datgene wat voor jou/jullie het beste zal werken.

Feedback van coachées:

  • Bij jou heb ik geen drempels en je bent voor mij goed aanspreekbaar.
  • Erg positief. Ik heb veel gehad aan de begeleiding. Vooral de feedback met een video er bij werkt voor mij erg goed.
  • Ik werk graag met je samen. Je bent eerlijk, positief en altijd op zoek naar een oplossing. Ik kan altijd bij je aankloppen voor een vraag of iets anders. Dit werkt voor mij erg prettig, korte lijnen en eerlijkheid.
  • Ik keek altijd uit naar onze coachingssessies; ik heb er zoveel aan gehad
  • Ondanks dat voor mij de druk soms hoog was, heb ik het traject toch als ‘míjn feestje’ ervaren; zoals je beloofd had
  • Jij bent een aantal keren in mijn lessen geweest en hebt daarvan filmopnames gemaakt. De gesprekjes die n.a.v. deze les-bezoeken volgden waren voor mij erg waardevol.   Je gaf kritiek waar ik wat mee kon en waar ik bovendien veel positieve energie uit kon halen. Ik kwam altijd zeer tevreden en blij bij onze gesprekjes vandaan. Niet alleen de punten waar ik nog aan kan werken maar ook de positieve dingen in de les werden door jou altijd gezien en vooral ook tijdens onze gesprekjes benoemd.
  • Ook ik voel vanuit jou waardering naar mij toe als docent en persoon en dit is ook erg prettig.